Verhuur en verkoop van professionele printers

Burotic Solutions is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van professionele all in one printers en fotokopieerapparaten van het merk RICOH in België. Met ons breed assortiment van multifunctionele en intuïtieve producten, zijn wij de ideale partner om te voldoen aan de verwachtingen van kleine en grote bedrijven.

Met hun jarenlange ervaring, helpen onze door RICOH gecertificeerde vertegenwoordigers, u bij de keuze van uw printer die aan uw behoeften voldoet. Voor het onderhoud van uw RICOH toestel werken wij met onderhoudscontracten en een hoogwaardige technische opvolging.

 

image
Ricoh partner sinds 1999

Specialist in het verhuren en verkopen van printers, copier en multifunctionele apparaten van RICOH. Wij hebben de oplossing voor uw behoeften!

ALL IN Diensten

De dienstverlening van Burotic Solutions houdt in dat u van het begin tot het einde van uw project door iemand van onze technische support wordt begeleid.

Burotic Solutions helpt u bij de keuze van uw printer en biedt u een snelle en effectieve technische bijstand.

Wij maken er een erepunt van om u een optimale en kwalitatieve dienst aan te bieden.

RICOH Techniekers

Al onze techniekers zijn door RICOH gecertificeerd. Ze zijn er om de juiste installatie en onderhoud van uw toestel te garanderen.
De officiële certificering is zo moeilijk te verkrijgen, dat ze een garantie biedt voor de kwaliteit en de ernst van het geleverde werk. Al onze techniekers volgen verschillende opleidingen en certificeringen om u met de meeste recente technologieën te ondersteunen.

RICOH Reseller N°1

Burotic Solutions is de grootste gecertificeerde dealer van all in one printers en fotokopieerapparaten van RICOH in België.
Wij werken al bijna meer dan 20 jaar samen met RICOH. Daardoor kennen we de producten van het merk op ons duimpje. Onze expertise en kennis van het merk zullen voldoen aan uw verwachtingen.

Innovatieve Technologieën

Wij bieden u hoogwaardige printers, fotokopieerapparaten, all in one toestellen en scanners met vernieuwende informaticafuncties en technologieën.
Meer nog, met onze krachtige Ricoh stuurprogramma’s, kunt u veel opties toevoegen aan uw apparaat op basis van uw behoeften.
Aarzel niet meer, bel ons!