background
Fotokopieerapparaat huren

Professionele printer of fotokopieerapparaat huren of kopen

Burotic Solutions is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van RICOH fotokopieerapparaten en printers. Bent u een kleine of grote onderneming, met het juiste toestel optimaliseert u het beheer van uw documenten.

 

image

Verhuur

Burotic Solutions is gespecialiseerd in het verhuren van hoogwaardige RICOH producten. Deze formule biedt meer flexibiliteit dan de verkoop en wij verbinden ons ertoe om u een printer te leveren die voldoet aan de behoeften van uw bedrijf.

Onze naverkoopdienst is een echte troef voor uw bedrijf en reageert snel op uw vragen.

Wanneer u een beroep doet op Burotic Solutions, gaan wij als volgt tewerk: Na het uitvoeren van een auditie in uw bedrijf en het bepalen van uw behoeftes, kiezen we samen welke printer het beste voor u past. Dan leveren wij het RICOH fotokopieerapparaat aan uw bedrijf, waar het door één van onze gekwalificeerde techniekers wordt geïnstalleerd.

image

Verkoop

Burotic Solutions is de grootste gecertificeerde RICOH verdeler van printers en fotokopieerapparaten in België. Burotic Solutions biedt u verschillende RICOH modellen aan afhankelijk van uw budget en behoeften. Onze toestellen kunnen in onze showroom in Namen worden getest om u te helpen bij uw keuze.

Wanneer u één van onze printers koopt, hebt u de garantie een kwaliteitsproduct te ontvangen, dat geïnstalleerd wordt door één van onze gekwalificeerde techniekers, en een optimale opvolging krijgt.

 

image

Onderhoudscontract

Of u er nu voor kiest een fotokopieerapparaat of een printer te huren of te kopen, wij bieden u een gepersonaliseerd onderhoudscontract aan, afhankelijk van uw behoeften en hoe u de printer gebruikt.

In tegenstelling tot andere verdelers van het merk RICOH, werken we met onze eigen technische dienst, waarmee we u een snelle en effectieve interventie kunnen bieden.

In geval van een storing of ander technisch probleem, is onze technische dienst bereikbaar van 8:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 16:30 uur van maandag tot vrijdag.