background
Installatie/onderhoud en opleiding

RICOH onderhoud

Voor het herstel of onderhoud van uw RICOH printer, fotokopieerapparaat of all in one toestel, voert Burotic Solutions snelle en effectieve interventies bij bedrijven over heel België.

We werken in nauwe samenwerking met het merk RICOH, waardoor we 100% originele onderdelen van de fabrikant verkrijgen met een volledige garantie.

Wat zijn de wachttijden?

Naargelang van het soort storing, voeren onze techniekers het nazicht en de herstelling van uw apparatuur zo snel mogelijk uit.

Houd uw afdrukapparatuur langdurig in een optimaal werkende staat en vertrouw uw printer, fotokopieertoestel of multifunctionele printer toe aan professionals!

Installatie van printers en fotokopieerapparaten

Een printerinstallatie is een taak die specifieke kennis vereist!

Na jaren van ervaring en samenwerking met het merk RICOH, installeert Burotic Solutions uw apparatuur en de gekozen software snel en efficiënt.

Bij Burotic Solutions zijn de techniekers onze grootste troef: ze zijn RICOH gecertificeerd en staan klaar voor u en voor uw bedrijf!

Opleiding

Tijdens de installatie, zullen onze techniekers het gebruik van de machine uitleggen en een korte opleiding geven over de diverse stuurprogramma’s (lien vers logiciels) die erop staan.

Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Ons doel is maximale winstgevendheid en gemoedsrust voor u!