background
Over ons

RICOH Verdeler N°1 in België

Opgericht in 1999 door Maurizio Casale, is Burotic Solutions de grootste professionele RICOH verdeler in België.

Zakelijke en professionele diensten

Als dienstverlener voor bedrijven en professionals, wil Burotic Solutions het administratief werk van uw medewerkers verbeteren en vergemakkelijken. Gedaan met tijdverlies om naar documenten te zoeken of wegens problemen om ze correct te scannen.

Met ons breed assortiment, vinden wij samen de oplossing die het beste bij uw bedrijf past. Uw RICOH fotokopieerapparaat wordt een echt hulpmiddel om uw documenten te archiveren en te optimaliseren.

Waarom Burotic Solutions kiezen?

Met hun ervaring en certificeringen, leveren onze gekwalificeerde techniekers hoogwaardige diensten wat betreft de installatie en de technische ondersteuning (lien vers page support) van uw multifunctionele toestellen. Onze dynamische medewerkers bieden u een snelle en kwaliteitsvolle service.

Omdat we de tevredenheid van onze klanten altijd als een prioriteit hebben beschouwd, voeren we een onderhoudsbeleid met precieze verplichtingen, dat de kwaliteit, effectiviteit en betrouwbaarheid van onze technische interventies garandeert.

Wij bieden u ook aanpasbare archiveringsoplossingen en diverse configuraties “op maat” aan voor uw fotokopieerapparaat.

Bovendien is het respect voor het milieu zeer belangrijk voor onze leverancier RICOH. Als verdeler van het merk, willen we dit tot uiting brengen in onze diensten.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Aarzel niet om het contactformulier in te vullen of onze showroom te bezoeken.